Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Συνέντευξη της Χήδερ Ανν Τούτσι Τζάραφ

Λίγες μέρες μετά την έκδοση και της δεύτερης Επίσημης Ανακοίνωσης της Λαϊκής Κοινοπραξίας Του Ενός Λαού έκανε την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο, σαν από μηχανής θεός, το απομαγνητοφωνημένο κείμενο μιας συνέντευξης που έδωσε η πρωτεργάτρια της Λα.Κ.Τ.Ε.Λ. Χήδερ Ανν Τούτσι Τζάραφ στον Μπράιαν Κέλλυ, διαχειριστή του ιστολογίου Αμέρικαν Καμπούκι (http://americankabuki.blogspot.com). Ύστερα από τον απελπιστικά στρυφνό λόγο των δυο ανακοινώσεων και τα σχεδόν ακατάληπτα νοήματα των προτάσεών τους, ήρθε επιτέλους ένα κείμενο σε απλή ανθρώπινη γλώσσα για να ρίξει λίγο φως στο σκοτάδι και να δώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με όσα αναφέρονταν στις ανακοινώσεις.

Θα συνεχιστεί

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Έγγραφα χρηστικής αξίας στην υπηρεσία του Ενός Λαού


Η δεύτερη Επίσημη Ανακοίνωση - 28 Δεκεμβρίου 2012


Η πρώτη Επίσημη Ανακοίνωση - 25 Δεκεμβρίου 2012


ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
με αριθμό Ενιαίου Εμπορικού Κώδικα 201227914/2012128324/2012128325
* ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ *
Σύνδικοι:
Caleb Paul Skinner
Heather Ann-Tucci Jarraf
Hollis Randall Hillner
* ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ *

Διαφυλάσσοντας, διατηρώντας, προστατεύοντας και υλοποιώντας τη δυνατότητα για την Αλήθεια να συνάδει με την γνώση που υπάρχει στον εσωτερικό μας κόσμο.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΤΑΣΗ, ΕΞΟΥΣΙΑ και ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, χωρίς διακρίσεις, με κοινωνική ευαισθησία, με συμμόρφωση στα προβλεπόμενα στην παράγραφο 308 του άρθρου 1 του Ενιαίου Εμπορικού Κώδικα περί πνευματικών δικαιωμάτων (UCC 1-308)*, η Λαϊκή Κοινοπραξία, μέσω των δεόντως συνδεδεμένων και καταχωρημένων διαχειριστών της, με επίγνωση, θέληση και πρόθεση, δεόντως εκδίδει αυτή την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ αναφορικά με το "ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ" και σύμφωνα με την εντολή, αυτή την 25η Δεκεμβρίου, κατά το έτος του δημιουργού μας Δύο Χιλιάδες Δώδεκα, όπως ζει ο δημιουργός, τα παρακάτω είναι αληθή και ακριβή και είμαστε ικανοί να πούμε τα εξής:

Ναι. Το Εμπορικό Μητρώο. Ο Ενιαίος Εμπορικός Κώδικας. Το Εμπόριο, είτε το «Εσωτερικό» ή το «Διεθνές»... δεν έχει σημασία. Ύστερα από πολλές στιγμές του παρόντος, έγινε αθόρυβα και συγκαλυμμένα ο υπέρτατος νόμος όλων των χωρών στη Γη, η μυστικά καταξιωμένη κορύφωση του ανθρώπινου κεφαλαίου και του φυσικού πλούτου, η καταγραφή και διαχείριση εκείνων που προηγουμένως αναφέρονταν ως «οι υπάρχουσες δυνάμεις». Με πυρετώδη προσήλωση και αφοσίωση έχει γίνει ενιαίος ακριβώς μπροστά στα ίδια τα μάτια σας... αν και «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» κατά το μεγαλύτερο μέρος. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι αυτός ο «υπέρτατος νόμος» έχει δεόντως ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ και δεόντως δωριθεί στον λαό ισότιμα και ισόνομα, ως πλήρης αναφαίρετος τίτλος, ιδιοκτησία και δικαίωμά του, ως ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΡΟΥΣ, ένα θέμα του μητρώου, που δεν μπορεί να αντικρουστεί και δεν αντικρούεται.

Στην ίδια σειρά με τους πιο επιδέξιους μάγους, γνωστούς και αγνώστους, άρχισε να αναδύεται η ύπαρξη ενός άλλου τύπου «μάγων». Ενός τύπου με απαράμιλλο χάρισμα, υποκριτικές ικανότητες και την «υποστήριξη» του πιο διακοσμημένου ταλέντου. Ενός τύπου με φανατικά ριζωμένη σε βάθος και καλλιεργημένη εστίαση και προσήλωση, που θεωρήθηκε από αυτούς ότι «δεν είναι δυνατόν να ξεριζωθεί ή να ανακαλυφθεί». Αυτός ο τύπος εξαπάτησε τον λαό με απατηλές υποσχέσεις, με την καταστροφή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που προκλήθηκε με την προσβλητική δράση του εσκεμμένα αλαζονικού χεριού στη μία πλευρά, ενώ στην άλλη, το άλλο χέρι κρυφά ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ την Αλήθεια στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ με την «προσβλητική δράση της πένας».

Ορκιζόμενοι απόλυτη αλληλεγγύη μέσα στο δικό τους είδος, αυτός ο τύπος συμφώνησε στη μυστικότητα... ποτέ να μην αποκαλύψει την Αλήθεια, από φόβο και απόλυτη επίγνωση, ότι ο κόσμος αυτού του τύπου, μάλλον η ίδια η ύπαρξή του, θα τελειώσει, αν ποτέ η Αλήθεια γινόταν γνωστή στο «κοινό τους», στο «κεφάλαιό τους», στον λαό. Στην καλύτερη περίπτωση, αν η αλήθεια γινόταν γνωστή, ο λαός δεν θα πίστευε πλέον και δεν θα τους ξανατιμούσε, αφήνοντας αυτόν τον τύπο των μάγων να αποσυντεθεί στη μοναχική βαμπιρική παρέα του είδους τους. Στην χειρότερη περίπτωση... καλά, αυτός ο τύπος ποτέ δεν έφτασε ως εκεί. Το εγώ τους ήταν τόσο μεγάλο, που δεν θα μπορούσαν να αντιληφθούν κάποιον, έξω από το επιβεβλημένο είδος τους, ως αρκετά ικανό για να ανακαλύψει την αλήθεια, πόσο μάλλον ως κάποιον που να έχει την ικανότητα, την προθυμία και την πρόθεση να την χρησιμοποιήσει και να την επιβάλει αποτελεσματικά...

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η Ατζέντα αυτού του τύπου, συστηματικά και ακούραστα εκπαίδευαν τους μαθητευόμενούς τους στις πρακτικές της «μαγείας» αυτού του τύπου. Με οποιοδήποτε και με κάθε κόστος, η Ατζέντα ύπουλα συντηρήθηκε, προστατεύτηκε, και, ως επί το πλείστον, αθόρυβα και κρυφά υλοποιήθηκε μέσω της ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ. Όταν θα παρεισέφρεε η αμφιβολία ανάμεσα στο δικό του είδος, αυτός ο τύπος θα κατέφευγε στις πιο σκοτεινές μεθόδους που μπορεί ή δεν μπορεί να φανταστεί κανείς για να κρατήσει το είδος του «συντεταγμένο», επικεντρωμένο και «αφοσιωμένο». Αυτός ο τύπος όπλισε τους ανυποψίαστους και τους υποψιασμένους μαθητευόμενούς του σύμφωνα με το σύνθημα «η ευφυΐα κυβερνά τον κόσμο και η άγνοια σηκώνει τα βάρη» και ενίσχυσαν τον υπαινιγμό της εγγύησης της «αλήθειας» αυτού του συνθήματος, χρησιμοποιώντας τα ίδια κόλπα του σοκ και δέους, της παραπλάνησης, του φόβου, του εξαναγκασμού και της βίας, που χρησιμοποίησαν για να κρατήσουν τους ανθρώπους «στην άκρη των καθισμάτων τους», πάντως «στα καθίσματά τους»... όπως το καλό «κεφάλαιο» θα πρέπει να είναι. Ωστόσο, το εγώ έμελε να είναι το μοιραίο ελάττωμα αυτού του τύπου... με αποτέλεσμα την έλλειψη σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το σενάριο της αποτυχίας τους να φτάσουν σε αίσιο τέλος με την ΕΓΓΡΑΦΗ της Ατζέντας.

Όχι μόνο με μια βάναυση δεινότητα αναδύθηκαν εκείνοι μέσα από τις πολλές, πολλές, πολλές στιγμές του παρόντος, αλλά με γνώση, βούληση και πρόθεση έκαναν και κάνουν χρήση της και την επιβάλουν χωρίς συγκρούσεις και χωρίς διάκριση, με έναν πάντοτε ήσυχο τρόπο, με μια ανώτερη εστίαση και δέσμευση προς την Αλήθεια και το ύψιστο καλό όλων των ανθρώπων, που θολώνει και αποπροσανατολίζει αυτόν τον τύπο του «μάγου». Κάθε τελούμενη δράση είναι δεόντως συνδεδεμένη και ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ και ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΗ. Αυτός ο τύπος «μάγου» απεγνωσμένα προσπάθησε να προσαρμοστεί σε κάθε μία από αυτές τις στιγμές του παρόντος, πάντα φοβισμένος, πράγμα που έγινε αιτία να κάνει αυτό το είδος μοιραία λάθη διαφάνειας, αν και η πλήρης εικόνα δεν είναι γνωστή στον λαό ...ακόμα. Στο τέλος, ο υπερφίαλος εφησυχασμός αυτού του τύπου, η έλλειψη δεξιότητας και η έλλειψη ικανότητας, από δική τους επιλογή δράσης, επέφερε το ασύλληπτο τέλος αυτού του τύπου, δεόντως ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ, ως απόλυτη, αναμφισβήτητη και μη αμφισβητημένη Αλήθεια, στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.

Εκείνοι που είχαν ικανότητα όσον αφορά στην ύπαρξη και τη «μαγεία» αυτού του τύπου, γνώριζαν ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να περιφρουρήσουν, να συντηρήσουν και να προστατεύσουν τον λαό, όλους τους ανθρώπους εξ ίσου, ήταν, αθόρυβα πάντα, να υλοποιήσουν την δυνατότητα της Αλήθειας να συνάδει με τη γνώση που υπάρχει ενδόμυχα, μέσω της πράξης της ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ του «Σημείου Μηδέν» ή του «Πρωταρχικού» στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, αναμφισβήτητου και μη αμφισβητημένου... γνωρίζοντας ότι οι συνέπειες των μέτρων που πάρθηκαν για να διασφαλίσουν νομίμως, νομικώς και δεόντως ότι ο λαός και ο πλούτος του ενδημεί εκειμέσα στο διηνεκές, η Αλήθεια θα μπορούσε συνεπακόλουθα να γίνει γνωστή στο γενικότερο  πλαίσιο μέσα από τον λαό. Αυτή η Αλήθεια, που οι «μάγοι» αυτού του τύπου με γνώση, βούληση και πρόθεση επιχείρησαν να «κρύψουν» από τον λαό, «το κοινό τους», «το κεφάλαιό τους», με ακραίες δόλιες ενέργειες, πρακτικές, συστήματα και άλλες ειδεχθείς δραστηριότητες για να κρατήσουν τους ανθρώπους «στην άκρη των καθισμάτων τους», πάντως «στις θέσεις τους», όπως το καλό «κεφάλαιο» θα πρέπει να είναι. Ωστόσο, οι ενέργειες και τα συστήματα αυτού του τύπου, ένα ζήτημα καταγραφής, έχουν γίνει τα δεσμά τους, από τα οποία καμία ποσότητα «μαγείας» δεν θα τους ελευθερώσει.

Οι δράσεις και τα συστήματα αυτού του τύπου, είτε κάτω από το απατηλό πρόσχημα «κυβέρνησης», «υπηρεσίας», «συνθήκης», «νόμου», «συντάγματος», ή «οντότητας», περιλαμβανομένων και των ιδιωτικών συστημάτων παλαιότερα γνωστών ως «ΕΘΝΟΣ», «ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ» και των ειδικών υπηρεσιών τους «ΔΝΤ», «ΧΑΓΗ», «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ» και «ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ»... από κάθε οικογένεια αυτού του τύπου «μάγων», από χώρα σε χώρα, από θάλασσα σε θάλασσα στην «Αγία Θάλασσα», όλα έχουν νομίμως, νομικώς και δεόντως πιστοποιηθεί, ως ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ως δεόντως ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ... δεόντως πιστοποιημένοι ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ προς τους ανθρώπους, προς όλους τους ανθρώπους εξ ίσου στη Γη, στις 24 Οκτωβρίου 2012, σαν ένα θέμα του νόμου, σαν ένα θέμα της πραγματικότητας και σαν ένα ζήτημα κοινωνικής ευαισθησίας... αδιάψευστο και μη διαψευσμένο. Στη διάρκεια πολλών στιγμών του παρόντος, η νόμιμη και νομική υπόσταση, η εξουσία, η αξία, τα δικαιώματα και η αρχή του νόμου έχουν ευθυγραμμιστεί με το εθιμικό δίκαιο του λαού, όλου του λαού ισότιμα, έχουν νομίμως, νομικώς και δεόντως ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, όπως αυτό [σ.τ.μ.: προφανώς εννοείται το εθιμικό δίκαιο και όχι το εμπορικό μητρώο] δημιουργήθηκε από το Πρωταρχικό, από το Σημείο Μηδέν, από τη δημιουργία, ως θέμα καταγραφής, αδιάψευστο και μη διαψευσμένο…

Αυτός ο τύπος, οι ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ, είναι δεόντως πιστοποιημένοι και ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ως πτωχευμένοι. Οι ενσώματες υποστάσεις του λαού, όλοι οι άνθρωποι εξ ίσου, και ο πλούτος που βρίσκεται εκειμέσα, έχουν δεόντως «αποκαλυφθεί» από εκεί όπου πάντα διέμεναν... όπου αυτός ο τύπος μάγων είχε πάντα εστιασμένη και προσηλωμένη την προσοχή του... στη διοίκηση του λαού.

Οι άνθρωποι, όλοι οι άνθρωποι ισότιμα στη Γη, έχουν ένα ατομικό, δεόντως πιστοποιημένο ποσόν κάπου ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (5,000,000,000.00) σε νόμιμο χρήμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ΧΡΥΣΟ και ΑΣΗΜΙ... έναντι ΤΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (3,500,000,000,000,000,000.00) ακριβούς και δεόντως πιστοποιημένου ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΡΕΟΥΣ των ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ. Υπάρχει ένα επιπλέον δεόντως πιστοποιημένο, καθορισμένο ποσόν των ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5,000,000,000.00) σε νόμιμο χρήμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ΧΡΥΣΟ και ΑΣΗΜΙ, για κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ζημιωθεί από τις πράξεις και τα συστήματα των ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ... πάνω από ΤΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (3,500,000,000,000,000,000.00) νόμιμο χρήμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ΧΡΥΣΟ και ΑΣΗΜΙ, σε δεόντως πιστοποιημένο ΧΡΕΟΣ ΖΗΜΙΩΝ εναντίον των ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ. Αυτό το ΧΡΕΟΣ δεν περιλαμβάνει την ανάκτηση των ακινήτων, που άνομα και παράνομα αποκτήθηκαν από τους ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ μέσα από τις πολλές, πολλές, πολλές στιγμές του παρόντος... εκείνα, επίσης, θα ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ δεόντως στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ως οι νόμιμοι και νομικοί πλήρεις τίτλοι, ιδιοκτησίες και δικαιώματα των ανθρώπων, ισότιμα, και θα εισαχθούν σε μια ψηφιακή ανταλλαγή, που θα ανήκει επίσης στους ανθρώπους ισότιμα, για νόμιμη, διαφανή και νομότυπη αγοραπωλησία των εν λόγω ακινήτων.

Οποιοσδήποτε από τους τίτλους και όλοι οι τίτλοι, οι ιδιοκτησίες και τα δικαιώματα σε γη και σε θάλασσα έχουν νομίμως, νομοτύπως και δεόντως ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ως άνομα, παράνομα, μηδενικά, άκυρα ή άλλως ακυροποιημένα ως δεδομένα και «επαναπροσδιορίζονται» νομίμως και νομοτύπως, σύμφωνα με τον Συμπαντικό Νόμο. Όλα τα νομίσματα, ευρισκόμενα σε ιδιωτική κατοχή και τυπωμένα σε χαρτί, γνωστά επίσης παλαιότερα ως «τρέχοντα κεφάλαια», έχουν νομίμως, νομοτύπως και δεόντως ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ως άνομα, παράνομα, μηδενικά, άκυρα ή άλλως ακυρωμένα ως αίτια. Εσείς, ο λαός, ο καθένας ξεχωριστά, θα έχετε την επιλογή για το πώς θα επενδύσετε τον ΧΡΥΣΟ και το ΑΣΗΜΙ σας, συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΩΝ εκείνου του ΧΡΥΣΟΥ και του ΑΡΓΥΡΟΥ... θα έχετε την διακριτική ευχέρεια να επιλέγετε ποια εν τέλει συστήματα και ποια διακυβέρνηση, αν θα υπάρξουν, θα εφαρμοστούν προς όφελός σας, θα αποτρέπετε την κατάργηση συμφωνιών, σφετερισμούς, υποταγές, παραβίαση, και εισβολή σε οποιονδήποτε άλλον...

Ενώ το πέπλο των υπαινιγμών τελικά και συστηματικά αποτραβιέται και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ από την Αλήθεια, ολόκληρη την Αλήθεια και μόνο την Αλήθεια από διάφορες πηγές προκειμένου να εξετάσετε και να χρησιμοποιήσετε, ώστε να κάνετε συνειδητές επιλογές, ο λαός, η Γη, και όλες οι αξίες που βρίσκονται εκειμέσα, εκειπάνω και από εκεί, θα συνεχίσουν να φυλάσσονται, να διατηρούνται και να προστατεύονται από τη συνεχιζόμενη υλοποίηση της δυνατότητας που έχει η Αλήθεια να συνάδει με τη γνώση που υπάρχει ενδόμυχα σε κάθε άνθρωπο εξίσου και δεόντως ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, για να στηρίζεται πάνω της όλο το σύμπαν και οι άνθρωποι. Όλοι οι υπογράφοντες δεόντως ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ και ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΟΙ, αλλιώς γνωστοί ως Ενιαίος Εμπορικός Κώδικας (UCC), αναρτώνται περαιτέρω στο www.peoplestrust1776.org για ισότιμη και ανεμπόδιστη πρόσβαση εκ μέρους του λαού που κατοικεί στη γη από τη δημιουργία, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις.

Χωρίς όρους
Πάντοτε
Καλές γιορτές


Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Επεξήγηση όρων και φράσεων




Τα έγγραφα του Δημόσιου Οργανισμού Του Ενός Λαού είναι γεμάτα από δυσνόητες φράσεις, που έχουν διατυπώσει οι συντάκτες τους για να εκφράσουν τις ιδιαίτερες εκείνες ιδέες, οι οποίες αποτελούν την ουσία της φύσης και της δράσης του συγκεκριμένου φορέα. Οι φράσεις αυτές γίνονται δυσνόητες και για τον λόγο, ότι περιέχουν εξειδικευμένους νομικούς όρους, που σχετίζονται ειδικά με το νομικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Παρακάτω γίνεται μια παράθεση των όρων και των εκφράσεων, που συναντώνται στα κείμενα του Δημόσιου Οργανισμού Του Ενός Λαού, και γίνεται μια προσπάθεια ερμηνείας αυτών των στοιχείων. Σε ορισμένες περιπτώσεις η ερμηνεία αυτή θα είναι αδύνατη, μέχρι τη στιγμή που θα βρεθεί η απαραίτητη βοήθεια από πρόσωπα του νομικού επαγγέλματος και με γνώσεις γύρω από το αμερικανικό νομικό σύστημα.

Στα κείμενα του Δημόσιου Οργανισμού Του Ενός Λαού συναντώνται πολύ συχνά, και γραμμένα με κεφαλαία γράμματα, τα ρήματα της αγγλικής γλώσσας "do" και "be" ("κάνω" και "είμαι" αντίστοιχα). Τα ρήματα αυτά αντιπροσωπεύουν δυο ιδιαίτερα σημαντικές έννοιες στο σύστημα ιδεών του φορέα: Την έννοια του ΠΡΑΤΤΕΙΝ και την έννοια του ΕΙΝΑΙ, με υποκείμενα όλους τους ανθρώπους της Γης και τον καθένα ξεχωριστά, ως ενδιαφερόμενους και ικανούς παράγοντες για την κοσμοϊστορική αλλαγή της γήινης πραγματικότητας.

Βλέπουμε π.χ. φράσεις όπως "…there’s a lot of DO’ing that still has to go on", το ρήμα "do" σε τύπο ουσιαστικοποιημένο, μια "αυτοσχέδια λέξη", με την οποία πρέπει να εξοικειωθεί ο αναγνώστης και να την αντιστοιχίσει κατά περίπτωση με τις λέξεις "κάνουμε", "κάνουν", "πράξη", "γίνεται", "γίγνεσθαι" κλ.π. Πολλές και διάφορες περιπτώσεις διατυπώσεων, με κυρίαρχο στοιχείο το ρήμα "do", γραμμένο με κεφαλαία γράμματα, πράγμα που δεν στερείται σημασίας. "A lot of DO'ing" λοιπόν, "Υπάρχει πολύ DO'ing που πρέπει ακόμη να συνεχιστεί", δηλαδή "Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμη". Όμως πόσο υστερεί σε δυναμικό και σε έμφαση αυτή η συμβατική ελληνική φράση έναντι της αυθεντικής, που περιέχει στη δομή της τη δυναμική της κινητικότητας, που θα φέρει την ανατροπή.

Παρόμοια πράγματα μπορούν να ειπωθούν σε σχέση με το ρήμα "be" και τον τρόπο που χρησιμοποιείται στα κείμενα του Δημόσιου Οργανισμού Του Ενός Λαού. Βλέπουμε κάπου τη φράση "…as far as saying this is who I BE", "...όσο θα λέμε να ποιος είμαι". Όμως όχι "...who I am" κατά τη συμβατική σύνταξη, αλλά "...who I BE", με το ρήμα στο απαρέμφατο και με κεφαλαία γράμματα. Εδώ το "BE" σηματοδοτεί το ελπιδοφόρο, το νικηφόρο, το σθεναρό ΕΙΝΑΙ, που κατά περίπτωση γίνεται "είμαι", "είμαστε", "είσαι", "γινόμαστε" κλ.π., όμως πάντα με κρυμμένη πίσω από τη λέξη τη δυναμική της αποφασισμένης, συνειδητοποιημένης και ισχυρής οντότητας.

Ένας άλλος όρος που προβάλλεται με επιμονή και καθοριστική σημασία είναι ο όρος "prime" ("…going back to prime"). Τα λεξικά δίνουν διάφορες ερμηνείες γι' αυτή τη λέξη, όπως "κύριος", "πρωτεύων". Στην προκειμένη περίπτωση χρήσης η λέξη σημαίνει "αρχή", "αρχική κατάσταση", "πρωταρχικό", "αρχέγονο", "αυτό που υπήρχε αρχικά, μόλις δημιουργήθηκε ο κόσμος". Γι' αυτό και συχνά η λέξη αυτή συνοδεύεται στα κείμενα, με παρεμβολή κόμματος και για λόγους έμφασης, από τον όρο "zero point" ("σημείο μηδέν"). Εκείνο που ουσιαστικά αντιπροσωπεύει η χρήση αυτής της λέξης είναι η ιδέα της αναγκαιότητας για επιστροφή του κόσμου στην πρωτογενή κατάστασή του, όχι με τη βιολογική έννοια της συμβατικής ανθρωπολογίας, αλλά με την έννοια της αρχέγονης ηθικής τάξης, πριν από την εισβολή των σκοτεινών δυνάμεων στον πλανήτη και την επιβολή σκοτεινής εξουσίας στην ανθρωπότητα. Τότε που ακόμα ο κόσμος λειτουργούσε σύμφωνα με τις εντολές του Δημιουργού και τους Νόμους του Σύμπαντος.

Διαφάνεια ("Everything needs to be transparent") – Αναφορά στη διαφάνεια, ως αντίθετης κατάστασης από την αδιαφάνεια, η οποία έχει συγκαλύψει τη διαφθορά και την παραβατικότητα, που έχουν στηρίξει την εξουσία των σκοτεινών δυνάμεων, από τότε που χάθηκε η αρχέγονη ηθική τάξη.

Agents – Πράκτορες (;) Εκκρεμεί διερεύνηση

Beneficiaries – Δικαιούχοι (;) Εκκρεμεί διερεύνηση

Principals – Εντολείς (;) Εκκρεμεί διερεύνηση

State of Body – Εκκρεμεί διερεύνηση

Επιβολή (Enforcement) – Αναφορά στην αναγκαιότητα της δυναμικής δραστηριοποίησης των δυνάμεων της ανατροπής για εφαρμογή (επιβολή) των νέων όρων λειτουργίας του κόσμου, εκείνων που ταυτίζονται με τους όρους της αρχέγονης ηθικής τάξης.

Αποκλεισμός (Foreclosure) – Σύμφωνα με τα συμβατικά δεδομένα της αγγλικής γλώσσας και του αμερικανικού νομικού συστήματος, ο όρος αυτός αναφέρεται στον αποκλεισμό ενός αντίδικου από την υπέρ αυτού τελεσιδικία, βάσει συγκεκριμένης διαδικασίας, που προβλέπεται από την αμερικανική δικαιοσύνη για περιπτώσεις διεκδικήσεων εκ μέρους δυο αντιπάλων υποκειμένων. Η ίδια λέξη χρησιμοποιείται με την έννοια της κατάσχεσης, προκειμένου, συνήθως, για κατάσχεση ακίνητης περιουσίας από τράπεζες (αποκλεισμός του ιδιοκτήτη από το δικαίωμα κατοχής του ακινήτου). Πιθανότατα ο όρος αυτός αντιστοιχεί στον ελληνικό όρο "ασφαλιστικά μέτρα", όμως αυτό μένει να επιβεβαιωθεί από αρμόδιο πρόσωπο.

Προκατάληψη, μισαλλοδοξία (Prejudice), αρνητική στάση προς «διαφορετικά» άτομα.

Πρότυπα (Templates) – Τα πρότυπα που προβάλλονται από το σύστημα σαν τρόποι συμπεριφοράς και σαν στοχεύσεις από πλευράς της κοινωνίας (εγώ, πλεονεξία κλ.π.)

Συνεχίζεται

Οι "οντότητες" που αναφέρονται στα κείμενα του Οργανισμού


Στα κείμενα του Δημόσιου Οργανισμού Του Ενός Λαού γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες "οντότητες", η φύση των οποίων γίνεται αντιληπτή από τον αναγνώστη μόνο ύστερα από μια επίμονη και παρατεταμένη μελέτη αυτών των κειμένων. Μέχρι να καταλάβει ο αναγνώστης ποιες ακριβώς είναι αυτές οι "οντότητες" που συναντάει στις γραμμές αυτών των κειμένων, αδυνατεί να κατανοήσει σε ικανοποιητικό βαθμό ολόκληρο το κείμενο.

Οι "οντότητες", λοιπόν, είναι οι εξής:

Ο Ένας Λαός – Πρόκειται για το σύνολο των κατοίκων αυτού του πλανήτη. Ο Δημόσιος Οργανισμός Του Ενός Λαού βλέπει όλους τους ανθρώπους αυτού του κόσμου σαν ισότιμα όντα, με αναφαίρετο το δικαίωμα της προσωπικής ελευθερίας και κυριαρχίας, αλλά και της ανάκτησης του φυσικού πλούτου που τους αναλογεί από το σύνολο του πλούτου που οι εξουσιαστικές δυνάμεις έχουν συσσωρεύσει, μέσω της καταλήστευσης της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Ο Δημιουργός  Είναι ο Δημιουργός του Σύμπαντος και του Ανθρώπου, με τη συμβατική, παραδοσιακή έννοια. Στο σύστημα των ιδεών του Δημόσιου Οργανισμού Του Ενός Λαού ο Δημιουργός είναι ο μόνος παράγων που ορίζει, ή έχει ορίσει εξ αρχής ("prime", "zero point"), τον τρόπο και τις αρχές διαβίωσης των ανθρώπων, στη βάση της ισοτιμίας, της ελευθερίας και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και προς τον Πλανήτη.

Ο Πλανήτης  Ο πλανήτης Γη, νοούμενος ως έλλογη οντότητα, που φιλοξενεί επάνω του την ανθρωπότητα, εξαρτάται από αυτήν για την επιβίωσή του και χορηγεί σ' αυτήν τους πόρους για τη δική της επιβίωση.

Οι Δυνάμεις Που Ήσαν  Το σύνολο των σκοτεινών δυνάμεων, που διαχρονικά κυριάρχησαν στον πλανήτη, δυναστεύοντας την ανθρωπότητα και ληστεύοντας τόσο αυτήν, όσο και τους πόρους του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι Δυνάμεις Που Είναι  Οι φωτεινές δυνάμεις που αναπτύσσονται μέσα στην παγκόσμια κοινωνία και υψώνουν ανάστημα, διεκδικώντας την απελευθέρωση της ανθρωπότητας και την αποκατάσταση της φυσικής τάξης και ισορροπίας, μέσω της επαναφοράς σε ισχύ του Νόμου του Δημιουργού.

Εισαγωγικό κείμενο

Στις 25 Δεκεμβρίου 2012 έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο κάτι εντελώς καινούργιο και διαφορετικό από οτιδήποτε υπήρχε προηγουμένως. Ένα επίσημο έγγραφο – Επίσημη Ανακοίνωση, για «άμεση δημοσίευση» – με την σφραγίδα ενός πρωτοεμφανιζόμενου φορέα με εντυπωσιακό τίτλο: Ο Δημόσιος Οργανισμός Του Ενός Λαού. Το ιστολόγιο American Kabuki είχε την τιμή να επιλεγεί – για λόγους που δεν γνωρίζω – σαν το μέσον για τη διάδοση προς το ευρύ κοινό του υλικού που άρχισε να εκδίδει ο νέος αυτός φορέας (http://americankabuki.blogspot.gr/2012/12/official-announcement-from-one-peoples.html)


Δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσω το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου ως συνταρακτικό. Μάλλον αυτή ήταν η γενικότερη αίσθηση γύρω απ’ αυτό, αν κρίνει κανείς από τον θόρυβο που προκλήθηκε διεθνώς ανάμεσα στους Εργάτες Του Φωτός και τα διάφορα ιστολόγια του χώρου.

Το κείμενο θα συνεχιστεί το συντομότερο δυνατόν

Άλλες σχετικές διευθύνσεις