Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η πρώτη Επίσημη Ανακοίνωση - 25 Δεκεμβρίου 2012


ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
με αριθμό Ενιαίου Εμπορικού Κώδικα 201227914/2012128324/2012128325
* ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ *
Σύνδικοι:
Caleb Paul Skinner
Heather Ann-Tucci Jarraf
Hollis Randall Hillner
* ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ *

Διαφυλάσσοντας, διατηρώντας, προστατεύοντας και υλοποιώντας τη δυνατότητα για την Αλήθεια να συνάδει με την γνώση που υπάρχει στον εσωτερικό μας κόσμο.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΤΑΣΗ, ΕΞΟΥΣΙΑ και ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, χωρίς διακρίσεις, με κοινωνική ευαισθησία, με συμμόρφωση στα προβλεπόμενα στην παράγραφο 308 του άρθρου 1 του Ενιαίου Εμπορικού Κώδικα περί πνευματικών δικαιωμάτων (UCC 1-308)*, η Λαϊκή Κοινοπραξία, μέσω των δεόντως συνδεδεμένων και καταχωρημένων διαχειριστών της, με επίγνωση, θέληση και πρόθεση, δεόντως εκδίδει αυτή την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ αναφορικά με το "ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ" και σύμφωνα με την εντολή, αυτή την 25η Δεκεμβρίου, κατά το έτος του δημιουργού μας Δύο Χιλιάδες Δώδεκα, όπως ζει ο δημιουργός, τα παρακάτω είναι αληθή και ακριβή και είμαστε ικανοί να πούμε τα εξής:

Ναι. Το Εμπορικό Μητρώο. Ο Ενιαίος Εμπορικός Κώδικας. Το Εμπόριο, είτε το «Εσωτερικό» ή το «Διεθνές»... δεν έχει σημασία. Ύστερα από πολλές στιγμές του παρόντος, έγινε αθόρυβα και συγκαλυμμένα ο υπέρτατος νόμος όλων των χωρών στη Γη, η μυστικά καταξιωμένη κορύφωση του ανθρώπινου κεφαλαίου και του φυσικού πλούτου, η καταγραφή και διαχείριση εκείνων που προηγουμένως αναφέρονταν ως «οι υπάρχουσες δυνάμεις». Με πυρετώδη προσήλωση και αφοσίωση έχει γίνει ενιαίος ακριβώς μπροστά στα ίδια τα μάτια σας... αν και «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» κατά το μεγαλύτερο μέρος. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι αυτός ο «υπέρτατος νόμος» έχει δεόντως ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ και δεόντως δωριθεί στον λαό ισότιμα και ισόνομα, ως πλήρης αναφαίρετος τίτλος, ιδιοκτησία και δικαίωμά του, ως ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΡΟΥΣ, ένα θέμα του μητρώου, που δεν μπορεί να αντικρουστεί και δεν αντικρούεται.

Στην ίδια σειρά με τους πιο επιδέξιους μάγους, γνωστούς και αγνώστους, άρχισε να αναδύεται η ύπαρξη ενός άλλου τύπου «μάγων». Ενός τύπου με απαράμιλλο χάρισμα, υποκριτικές ικανότητες και την «υποστήριξη» του πιο διακοσμημένου ταλέντου. Ενός τύπου με φανατικά ριζωμένη σε βάθος και καλλιεργημένη εστίαση και προσήλωση, που θεωρήθηκε από αυτούς ότι «δεν είναι δυνατόν να ξεριζωθεί ή να ανακαλυφθεί». Αυτός ο τύπος εξαπάτησε τον λαό με απατηλές υποσχέσεις, με την καταστροφή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που προκλήθηκε με την προσβλητική δράση του εσκεμμένα αλαζονικού χεριού στη μία πλευρά, ενώ στην άλλη, το άλλο χέρι κρυφά ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ την Αλήθεια στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ με την «προσβλητική δράση της πένας».

Ορκιζόμενοι απόλυτη αλληλεγγύη μέσα στο δικό τους είδος, αυτός ο τύπος συμφώνησε στη μυστικότητα... ποτέ να μην αποκαλύψει την Αλήθεια, από φόβο και απόλυτη επίγνωση, ότι ο κόσμος αυτού του τύπου, μάλλον η ίδια η ύπαρξή του, θα τελειώσει, αν ποτέ η Αλήθεια γινόταν γνωστή στο «κοινό τους», στο «κεφάλαιό τους», στον λαό. Στην καλύτερη περίπτωση, αν η αλήθεια γινόταν γνωστή, ο λαός δεν θα πίστευε πλέον και δεν θα τους ξανατιμούσε, αφήνοντας αυτόν τον τύπο των μάγων να αποσυντεθεί στη μοναχική βαμπιρική παρέα του είδους τους. Στην χειρότερη περίπτωση... καλά, αυτός ο τύπος ποτέ δεν έφτασε ως εκεί. Το εγώ τους ήταν τόσο μεγάλο, που δεν θα μπορούσαν να αντιληφθούν κάποιον, έξω από το επιβεβλημένο είδος τους, ως αρκετά ικανό για να ανακαλύψει την αλήθεια, πόσο μάλλον ως κάποιον που να έχει την ικανότητα, την προθυμία και την πρόθεση να την χρησιμοποιήσει και να την επιβάλει αποτελεσματικά...

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η Ατζέντα αυτού του τύπου, συστηματικά και ακούραστα εκπαίδευαν τους μαθητευόμενούς τους στις πρακτικές της «μαγείας» αυτού του τύπου. Με οποιοδήποτε και με κάθε κόστος, η Ατζέντα ύπουλα συντηρήθηκε, προστατεύτηκε, και, ως επί το πλείστον, αθόρυβα και κρυφά υλοποιήθηκε μέσω της ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ. Όταν θα παρεισέφρεε η αμφιβολία ανάμεσα στο δικό του είδος, αυτός ο τύπος θα κατέφευγε στις πιο σκοτεινές μεθόδους που μπορεί ή δεν μπορεί να φανταστεί κανείς για να κρατήσει το είδος του «συντεταγμένο», επικεντρωμένο και «αφοσιωμένο». Αυτός ο τύπος όπλισε τους ανυποψίαστους και τους υποψιασμένους μαθητευόμενούς του σύμφωνα με το σύνθημα «η ευφυΐα κυβερνά τον κόσμο και η άγνοια σηκώνει τα βάρη» και ενίσχυσαν τον υπαινιγμό της εγγύησης της «αλήθειας» αυτού του συνθήματος, χρησιμοποιώντας τα ίδια κόλπα του σοκ και δέους, της παραπλάνησης, του φόβου, του εξαναγκασμού και της βίας, που χρησιμοποίησαν για να κρατήσουν τους ανθρώπους «στην άκρη των καθισμάτων τους», πάντως «στα καθίσματά τους»... όπως το καλό «κεφάλαιο» θα πρέπει να είναι. Ωστόσο, το εγώ έμελε να είναι το μοιραίο ελάττωμα αυτού του τύπου... με αποτέλεσμα την έλλειψη σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το σενάριο της αποτυχίας τους να φτάσουν σε αίσιο τέλος με την ΕΓΓΡΑΦΗ της Ατζέντας.

Όχι μόνο με μια βάναυση δεινότητα αναδύθηκαν εκείνοι μέσα από τις πολλές, πολλές, πολλές στιγμές του παρόντος, αλλά με γνώση, βούληση και πρόθεση έκαναν και κάνουν χρήση της και την επιβάλουν χωρίς συγκρούσεις και χωρίς διάκριση, με έναν πάντοτε ήσυχο τρόπο, με μια ανώτερη εστίαση και δέσμευση προς την Αλήθεια και το ύψιστο καλό όλων των ανθρώπων, που θολώνει και αποπροσανατολίζει αυτόν τον τύπο του «μάγου». Κάθε τελούμενη δράση είναι δεόντως συνδεδεμένη και ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ και ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΗ. Αυτός ο τύπος «μάγου» απεγνωσμένα προσπάθησε να προσαρμοστεί σε κάθε μία από αυτές τις στιγμές του παρόντος, πάντα φοβισμένος, πράγμα που έγινε αιτία να κάνει αυτό το είδος μοιραία λάθη διαφάνειας, αν και η πλήρης εικόνα δεν είναι γνωστή στον λαό ...ακόμα. Στο τέλος, ο υπερφίαλος εφησυχασμός αυτού του τύπου, η έλλειψη δεξιότητας και η έλλειψη ικανότητας, από δική τους επιλογή δράσης, επέφερε το ασύλληπτο τέλος αυτού του τύπου, δεόντως ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ, ως απόλυτη, αναμφισβήτητη και μη αμφισβητημένη Αλήθεια, στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.

Εκείνοι που είχαν ικανότητα όσον αφορά στην ύπαρξη και τη «μαγεία» αυτού του τύπου, γνώριζαν ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να περιφρουρήσουν, να συντηρήσουν και να προστατεύσουν τον λαό, όλους τους ανθρώπους εξ ίσου, ήταν, αθόρυβα πάντα, να υλοποιήσουν την δυνατότητα της Αλήθειας να συνάδει με τη γνώση που υπάρχει ενδόμυχα, μέσω της πράξης της ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ του «Σημείου Μηδέν» ή του «Πρωταρχικού» στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, αναμφισβήτητου και μη αμφισβητημένου... γνωρίζοντας ότι οι συνέπειες των μέτρων που πάρθηκαν για να διασφαλίσουν νομίμως, νομικώς και δεόντως ότι ο λαός και ο πλούτος του ενδημεί εκειμέσα στο διηνεκές, η Αλήθεια θα μπορούσε συνεπακόλουθα να γίνει γνωστή στο γενικότερο  πλαίσιο μέσα από τον λαό. Αυτή η Αλήθεια, που οι «μάγοι» αυτού του τύπου με γνώση, βούληση και πρόθεση επιχείρησαν να «κρύψουν» από τον λαό, «το κοινό τους», «το κεφάλαιό τους», με ακραίες δόλιες ενέργειες, πρακτικές, συστήματα και άλλες ειδεχθείς δραστηριότητες για να κρατήσουν τους ανθρώπους «στην άκρη των καθισμάτων τους», πάντως «στις θέσεις τους», όπως το καλό «κεφάλαιο» θα πρέπει να είναι. Ωστόσο, οι ενέργειες και τα συστήματα αυτού του τύπου, ένα ζήτημα καταγραφής, έχουν γίνει τα δεσμά τους, από τα οποία καμία ποσότητα «μαγείας» δεν θα τους ελευθερώσει.

Οι δράσεις και τα συστήματα αυτού του τύπου, είτε κάτω από το απατηλό πρόσχημα «κυβέρνησης», «υπηρεσίας», «συνθήκης», «νόμου», «συντάγματος», ή «οντότητας», περιλαμβανομένων και των ιδιωτικών συστημάτων παλαιότερα γνωστών ως «ΕΘΝΟΣ», «ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ» και των ειδικών υπηρεσιών τους «ΔΝΤ», «ΧΑΓΗ», «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ» και «ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ»... από κάθε οικογένεια αυτού του τύπου «μάγων», από χώρα σε χώρα, από θάλασσα σε θάλασσα στην «Αγία Θάλασσα», όλα έχουν νομίμως, νομικώς και δεόντως πιστοποιηθεί, ως ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ως δεόντως ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ... δεόντως πιστοποιημένοι ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ προς τους ανθρώπους, προς όλους τους ανθρώπους εξ ίσου στη Γη, στις 24 Οκτωβρίου 2012, σαν ένα θέμα του νόμου, σαν ένα θέμα της πραγματικότητας και σαν ένα ζήτημα κοινωνικής ευαισθησίας... αδιάψευστο και μη διαψευσμένο. Στη διάρκεια πολλών στιγμών του παρόντος, η νόμιμη και νομική υπόσταση, η εξουσία, η αξία, τα δικαιώματα και η αρχή του νόμου έχουν ευθυγραμμιστεί με το εθιμικό δίκαιο του λαού, όλου του λαού ισότιμα, έχουν νομίμως, νομικώς και δεόντως ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, όπως αυτό [σ.τ.μ.: προφανώς εννοείται το εθιμικό δίκαιο και όχι το εμπορικό μητρώο] δημιουργήθηκε από το Πρωταρχικό, από το Σημείο Μηδέν, από τη δημιουργία, ως θέμα καταγραφής, αδιάψευστο και μη διαψευσμένο…

Αυτός ο τύπος, οι ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ, είναι δεόντως πιστοποιημένοι και ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ως πτωχευμένοι. Οι ενσώματες υποστάσεις του λαού, όλοι οι άνθρωποι εξ ίσου, και ο πλούτος που βρίσκεται εκειμέσα, έχουν δεόντως «αποκαλυφθεί» από εκεί όπου πάντα διέμεναν... όπου αυτός ο τύπος μάγων είχε πάντα εστιασμένη και προσηλωμένη την προσοχή του... στη διοίκηση του λαού.

Οι άνθρωποι, όλοι οι άνθρωποι ισότιμα στη Γη, έχουν ένα ατομικό, δεόντως πιστοποιημένο ποσόν κάπου ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (5,000,000,000.00) σε νόμιμο χρήμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ΧΡΥΣΟ και ΑΣΗΜΙ... έναντι ΤΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (3,500,000,000,000,000,000.00) ακριβούς και δεόντως πιστοποιημένου ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΡΕΟΥΣ των ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ. Υπάρχει ένα επιπλέον δεόντως πιστοποιημένο, καθορισμένο ποσόν των ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5,000,000,000.00) σε νόμιμο χρήμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ΧΡΥΣΟ και ΑΣΗΜΙ, για κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ζημιωθεί από τις πράξεις και τα συστήματα των ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ... πάνω από ΤΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (3,500,000,000,000,000,000.00) νόμιμο χρήμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ΧΡΥΣΟ και ΑΣΗΜΙ, σε δεόντως πιστοποιημένο ΧΡΕΟΣ ΖΗΜΙΩΝ εναντίον των ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ. Αυτό το ΧΡΕΟΣ δεν περιλαμβάνει την ανάκτηση των ακινήτων, που άνομα και παράνομα αποκτήθηκαν από τους ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ μέσα από τις πολλές, πολλές, πολλές στιγμές του παρόντος... εκείνα, επίσης, θα ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ δεόντως στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ως οι νόμιμοι και νομικοί πλήρεις τίτλοι, ιδιοκτησίες και δικαιώματα των ανθρώπων, ισότιμα, και θα εισαχθούν σε μια ψηφιακή ανταλλαγή, που θα ανήκει επίσης στους ανθρώπους ισότιμα, για νόμιμη, διαφανή και νομότυπη αγοραπωλησία των εν λόγω ακινήτων.

Οποιοσδήποτε από τους τίτλους και όλοι οι τίτλοι, οι ιδιοκτησίες και τα δικαιώματα σε γη και σε θάλασσα έχουν νομίμως, νομοτύπως και δεόντως ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ως άνομα, παράνομα, μηδενικά, άκυρα ή άλλως ακυροποιημένα ως δεδομένα και «επαναπροσδιορίζονται» νομίμως και νομοτύπως, σύμφωνα με τον Συμπαντικό Νόμο. Όλα τα νομίσματα, ευρισκόμενα σε ιδιωτική κατοχή και τυπωμένα σε χαρτί, γνωστά επίσης παλαιότερα ως «τρέχοντα κεφάλαια», έχουν νομίμως, νομοτύπως και δεόντως ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ως άνομα, παράνομα, μηδενικά, άκυρα ή άλλως ακυρωμένα ως αίτια. Εσείς, ο λαός, ο καθένας ξεχωριστά, θα έχετε την επιλογή για το πώς θα επενδύσετε τον ΧΡΥΣΟ και το ΑΣΗΜΙ σας, συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΩΝ εκείνου του ΧΡΥΣΟΥ και του ΑΡΓΥΡΟΥ... θα έχετε την διακριτική ευχέρεια να επιλέγετε ποια εν τέλει συστήματα και ποια διακυβέρνηση, αν θα υπάρξουν, θα εφαρμοστούν προς όφελός σας, θα αποτρέπετε την κατάργηση συμφωνιών, σφετερισμούς, υποταγές, παραβίαση, και εισβολή σε οποιονδήποτε άλλον...

Ενώ το πέπλο των υπαινιγμών τελικά και συστηματικά αποτραβιέται και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ από την Αλήθεια, ολόκληρη την Αλήθεια και μόνο την Αλήθεια από διάφορες πηγές προκειμένου να εξετάσετε και να χρησιμοποιήσετε, ώστε να κάνετε συνειδητές επιλογές, ο λαός, η Γη, και όλες οι αξίες που βρίσκονται εκειμέσα, εκειπάνω και από εκεί, θα συνεχίσουν να φυλάσσονται, να διατηρούνται και να προστατεύονται από τη συνεχιζόμενη υλοποίηση της δυνατότητας που έχει η Αλήθεια να συνάδει με τη γνώση που υπάρχει ενδόμυχα σε κάθε άνθρωπο εξίσου και δεόντως ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, για να στηρίζεται πάνω της όλο το σύμπαν και οι άνθρωποι. Όλοι οι υπογράφοντες δεόντως ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ και ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΟΙ, αλλιώς γνωστοί ως Ενιαίος Εμπορικός Κώδικας (UCC), αναρτώνται περαιτέρω στο www.peoplestrust1776.org για ισότιμη και ανεμπόδιστη πρόσβαση εκ μέρους του λαού που κατοικεί στη γη από τη δημιουργία, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις.

Χωρίς όρους
Πάντοτε
Καλές γιορτές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου